Løsninger

(English) Array

(English) Array

Forsikringsgodkendt GPS-sporing

Mange forsikringsselskaber stiller i forbindelse med kaskoforsikring krav om montering af godkendt GPS-sporingsudstyr i eksklusive og enestående køretøjer. For at opnå godkendelsen skal udstyret leve op til en række krav stillet af Forsikring & Pension (www.fogp.dk). Udstyret skal blandt andet monteres af en certificeret teknikker, som tester og dokumenterer ved montering og udstyret lever selvfølgelig op til alle gældende EU-radiodirektiver. Ydermere opkobles udstyret til en kontrolcentral, godkendt af den danske rigspolitichef, og testes løbende i dueligheds sammenhæng. Alle enheder hos Primetracking dækkes af en global telefoniaftale omend F&P kun stiller krav til dækning i Europa.

Primetracking tilbyder altid bistand i forbindelse med tyveri af et objekt, men det påhvilkes kunden at melde tyveri til politiet.

Flådestyring

Primetracking tilbyder en skalerbar løsning, som efter behov kan tilrettes den enkelte kunde. Løsningen indeholder selvfølgelig en opdateret visning af hvor dine aktiver befinder sig, seneste aktivitet og en historisk visning, samt fuld dokumentation.

Med Primetrackings flådestyring automatiseres din flåde og giver dig afgang til diverse rapporteringværktøjer. Hermed kan rette medarbejder(e) i virksomheden informeres om hvornår den individuelle bil skal til service, hvor langt den har kørt, drivers behaviors, om hastighedsoverskridelser og faktureringsgrundlaget kan dokumenteres og meget andet. Løsningen kan også vise bilens canbus signaler, herunder brændstof-forbrug, brændstoftyveri, services og alarmer.

Alle data vil være tilgængelige når det passer dig, der hvor det passer dig. Du kan tilgå Primetrackings systemer fra din smartphone, tablet og selvfølgelig fra din computer. Som flådekunde hos Primetracking kan du nyde godt af den fri og kvalificeret support. Alle omkostninger er indregnet i dit abonnement, herunder support, licenser, datatransmissioner og sikret dataopbevaring.

Elektronisk kørebog

Med Primetrackings elektroniske kørebog føres en præcis og fuldkommen dokumentation af dine kørsler. Alle parametre foreskrevet af SKAT noteres automatisk, så det eneste du skal tage stilling til er om der er tale om en tur i privat- eller erhvervsmæssig regi og notere formålet med turen direkte i systemet. Systemet er 100% web baseret og du kan derfor altid tilgå dine data fra din smartphone, tablet eller computer. Løsningen klarer alt det kedelige, men sørger for at du altid er dækket ind. Det kan være en dyrt købt fornøjelse ikke, at have dokumentationen på plads såvel for virksomheden som for medarbejderen.

Segmenter

(English) Array

(English) Array

Tyverisikring

Mange forsikringsselskaber stiller i forbindelse med kaskoforsikring krav om montering af godkendt GPS-sporingsudstyr i eksklusive og enestående køretøjer. For at opnå godkendelsen skal udstyret leve op til en række krav stillet af Forsikring & Pension (www.fogp.dk). Udstyret skal blandt andet monteres af en certificeret teknikker, som tester og dokumenterer ved montering og udstyret lever selvfølgelig op til alle gældende EU-radiodirektiver. Ydermere opkobles udstyret til en kontrolcentral, godkendt af den danske rigspolitichef, og testes løbende i dueligheds sammenhæng. Alle enheder hos Primetracking dækkes af en international telefoniaftale omend F&P kun stiller krav til dækning i Europa.

Primetracking tilbyder altid bistand i forbindelse med tyveri af et objekt, men det påhvilkes kunden at melde tyveri til politiet.

Da det er nær ved umuligt at sikre sig helt mod tyveri anbefaler vi montering af GPS-sporing i dine aktiver, da du på denne måde kan være et skridt foran tyven. Udgifterne i forbindelse med montering af GPS-sporing er oftest billigere en f.eks selvrisikoen på din forsikringspolice.

Leasing

Hos Primetracking har vi mange års erfaring i håndtering af blandt andet split- og flexleasing. Vi tilbyder personlig support direkte til slutkunden, således at kunden altid modtager professionel rådgivning, samt vejledning.

Systemet automatiserer de processer, som ofte er tidskrævende for leasingselskabet. Herunder registrering af indrapporterede kilometer-rapporter og serviceindkaldelser. Alle disse parametre tilbyder vi både til jer som leasingselskab, samt bilansvarlige hos kunden.

Systemet understøttes af fuldt API, så alle tal, rapporter o. Lignende kan trækkes direkte ind i jeres interne systemer.

Vi tilbyder forsikringsgodkendt udstyr, således at jeres forsikringsramme og kunder dækkes ind i tilfælde af tyveri. Alle produkter overholder gældende regulativer og standarter i DK og EU.

Entreprenører

Primetracking tilbyder en agil og flexibel løsning, som individuelt kan sættes efter behov og ønsker.

Systemet automatiserer de processer, som oftest er meget tidskrævende for virksomheden. Blandt andet dokumentation, driftstime optælling, hvem-var-hvor-hvornår (geografi og tid) og sikring af dine maskiner i forbindelse med tyveri.

Brændstoftyveri rapporteres ved begyndelse direkte til ansvarlige i virksomheden, så kan igangsætte foranstaltninger.

Systemet viser alle maskiner på et samlet kort hvorved rette personel altid kan følge lokationerne på det ønskede tidspunkt. En af fordelene herved er, at man hurtigt kan omdirigere nærmeste mand til en opgave og derved minimere omkostninger for virksomheden.